Marimea conteaza pentru femei? Aventurile incredibile ale unui tanar

Comedia penisului. ghindă - alege un puzzle de rezolvat

Conținutul

  comedia penisului

  Este structura bulboasă și senzitivă, în special coroana, de la capătul penisului uman, omolog clitorisului femeii. În mod normal este complet sau parțial acoperit de prepuț, excepție la bărbații circumciși.

  comedia penisului

  Acesta se retrage ușor când penisul este erect reflectând glandul. Este denumit comun și capul penisului Glandul este porțiunea lărgită a comedia penisului spongios. Aceasta se mulează pe capetele rotunjite ale corpilor cavernoşi penieni extinzându-se mai mult pe fața lor superioară decât pe fața inferioară. În vârful glandului vertical, către exterior, se deschide orificiul uretrei numit meat uretral.

  Circumferința bazei glandului formează o margine rotunjită,proeminentă și mai închisă la culoareîn special când glandul este încordat, numită coroana glandului, delimitând retroglandular o adânciturăun șanț șanțul coronalîn spatele căruia se află gâtul penisului.

  comedia penisului

  Dimensiunile proporționale ale glandului penisului pot varia foarte mult. La unele penisuri, glandul este mai larg decât corpul penisului, acesta având aspect de ciupercă"penis-ciupercă", iar la alte penisului glandul este mai îngust, asemănător unei sonde.

  comedia penisului