Generalități despre disfuncția erectilă

Complicația erecției

Știri 28 ianuarie ianuarie Ștefania Doroftei Disfuncția erectilă este o problemă cu care se confruntă mulți pacienți diagnosticați cu diabet.

Cauzele disfuncției erectile

Complicația bolii complicația erecției caracterizează prin absența erecției și prin afectarea vieții sexuale. Societatea de Neuropatie Diabetică atenționează că prevalența disfuncției erectile este în creștere. Disfuncția erectilă este una dintre manifestările acestei tulburări, de regulă diagnosticată la bărbații de peste 40 de ani.

complicația erecției

Prevalența disfuncției erectile crește progresiv, odată cu înaintarea în vârstă și creșterea duratei diabetului zaharat. Gabriela Radulian, președinta Societății de Neuropatie Diabetică.

complicația erecției

Disfuncțiile erectile pot apărea atât pe fond neurologic, cât și pe fond vascular, traumatic, postchirurgical, endocrin, induse de medicamente sau de factori psihogeni.

Pentru diagnostic, este esențial ca bărbații cu diabet să efectueze complicația erecției serie de investigații, pentru a fi stabilite cauzele, dar și tratamentul necesar. În primă fază, se realizează anamneza medicală, sexuală și psihosocială a pacientului, care va lua în calcul istoricul sexual, stilul de viață factori de complicația erecției precum fumatul, consumul de alcoolnivelul de stres, prezența hipertensiunii arteriale, precum și a unor tulburări endocrine, dar și examinarea fizică a pacientului.

Lipsa erecției la bărbați. Disfuncția erectilă. primariagircina.rotia

Și testele de laborator pot ajuta la identificarea cauzelor disfuncției erectile, în timp ce, în cazurile mai severe, când tratamentul inițial nu este eficient, pot fi necesare investigații complexe, cum ar fi ecografia Doppler a penisului sau angiografia arterei pudendale, arată reprezentanții Societății de Neuropatie Diabetică.

Post Views:

complicația erecției