Curs de steroid: Turinabol + propionat de testosteron

Erecția turinabolului, Biblia Steroizilor

Conținutul

  Periodicitatea incorectă a ciclurilor erecția turinabolului. Boris Liuber 4 Cuvintele antrenorului Radu Adrian Marius Imagini color ale unor preparate descrise în această lucrare 5 6 Referat privind lucrarea traducere a lucrării prof.

  erecția turinabolului ce se poate folosi pentru a lubrifia penisul

  Ioan Drăgan Preşedintele Comisiei Naţionale Anti-Doping Deşi în calitatea pe care o am ar părea poate legitim pentru unii să mă abţin de la exprimarea erecția turinabolului opinii privind oportunitatea publicării unei asemenea lucrări, îmi asum răspunderea susţinerii apariţiei acestei lucrări, bazat pe următoarele considerente: autorul lucrării, Dr.

  Liuber mărturiseşte corect aplicarea unor terapii, cu care a câştigat chiar titluri mondiale, nu pentru susţinerea dopajului ci pentru preîntâmpinarea unor greşeli, care ar putea afecta starea de sănătate a celor în cauză — cel puţin aşa se exprimă autorul în lucrare — şi nu ca unul care recomandă anumite scheme terapeutice ilicite; la rândul său, antrenorul Radu Adrian Marius este şi mai categoric împotriva dopajului — fapt fără echivoc exprimat în lucrare — şi începe lucrarea traducerea cu Lista dopingpublicată de WADA!

  Lucrarea conţine o serie de informaţii ştiinţifice, care au fost verificate în practică şi care au ca unic scop mărturisit pe acela de a informa şi a educa pe sportivi să nu comită anumite greşeli ce le-ar putea afecta sănătatea. Mergând pe acest traseu erecția turinabolului sportivii angrenaţi în competiţii, cărora dopajul le este interzis cât şi zecile de mii de cetăţeni, care practică fitnessul şi culturismul pentru propria lor sănătate, nefiind legaţi.

  erecția turinabolului

  erecția turinabolului mijloace sigure pentru erecție