Examen ecografic al penisului

Examinarea penisului

Conținutul

  Ce este Examinarea andrologică?

  examinarea penisului

  Examinarea andrologică este un pas critic pentru a exclude, diagnostica sau monitoriza o tulburare de natură andrologică. În plus în cazul de pacienților cu probleme andrologice cronice cunoscute, pe baza recomandărilor unui urolog pacienții trebuie să se supună unor verificări andrologice periodice pentru a monitoriza starea lor.

  Medicul poate diagnostica dacă simptomele cum ar fi senzația de disconfort în zona genitală, disconfortul testicular, observarea unei asimetrii examinarea penisului nivelul testiculelor, schimbare a texturii și sensibilității testiculelor sunt de natură andrologică sau nu. Care este scopul unei examinări andrologice?

  examinarea penisului

  O examinare andrologică este utilă pentru examinarea penisului preveni, diagnostica, monitoriza şi de a determina tratamentele pentru boli andrologice majore cum ar fi disfuncția erectilă, ejacularea precoce, varicocel, fimoză și frenul scurt. Aceste tipuri de vizită pot fi de asemenea folositoare pentru monitorizarea evoluției unei boli diagnosticate anterior. Cum se realizează o examinare andrologică? examinarea penisului

  examinarea penisului

  În primă instanță medicul specialist va aduna informații despre istoria și stilul de viață al pacientului, cum ar fi alimentația, obiceiurile de fumat, consumul de alcool, nivelul de activitate fizică, tipul muncii efectuate, aportul de medicamente, alte cazuri de boli andrologice în familie și desigur viața amoroasă. Specialistul va continua apoi cu examinarea cu atenție a formei, dimensiunii și aspectului testiculelor și examinarea penisului penisului, examinarea este tactilă.

  examinarea penisului

  În cazul în care pacientul are, de asemenea, tulburări urologice sau este mai bătrân de 50 de ani, examenul include, de obicei și un examen rectal pentru a evalua starea de sănătate a prostatei și pentru a exclude prezența bolilor venoase anale, cum ar examinarea penisului hemoroizi. Specialistul poate solicita analize de sânge, cum ar fi glucoza din sânge, profilul lipidic, funcțiile hepato renale, doze hormonale diferite, și doze de radicali liberi, pentru a primi o imagine mai clară cu privire la prezența oricăror anomalii.

  Există indicații pentru pregătirea pentru test?

  Nu necesită pregătire specială. Rezultatul Laboratorul medical Invitro Diagnostics oferă unul din cele mai detaliate Rapoarte de analize medicale din Republica Moldova.

  Nu sunt standarde de pregătire. Însă este indicat că pacientul să aducă orice teste examinarea penisului de medicul său, orice teste andrologice efectuate în prealabil, orice analize de sânge recente chiar și cele examinarea penisului din alte motive, precum și o listă medicamentelor pe care le ia. Faceți o rezervare Completați informațiile dvs.

  examinarea penisului