Penis penis — 7 oferte pe Joom

Imprima penis. „Dacă vezi motivele obscene de pe masca mea, înseamnă că ești prea aproape și nu respecți distanța”

Conținutul

  imprima penis

  Cum a reușit China să învingă Covid și să revină la normal. Distanța minimă între două persoane poate fi uneori dificil de respectat. La coadă la supermarket, pe stradă, la farmacie.

  imprima penis

  Soluția găsită de o americancă? Purtați măști imprimate cu penisuri.

  Mindy și-a numit mica afacere Project Penis Mask, împodobindu-și măștile cu imprima penis penisuri pe care nu le poți vedea doar dacă ești suficient de aproape! Inițiativa a pornit în urma întârzierilor de livrare: în timp ce ea avea imprima penis urgentă de măști pentru angajații săi, modelele care aveau cea mai apropiată imprima penis de livrare erau cele care aveau imprimate penisuri.

  imprima penis

  Și-a dat seama că va fi o arma eficientă împotriva celor care nu respectă distanțarea socială. Astfel, Mindy a cunoscut succesul în stil american. Pagina ei de Facebook a imprima penis distribuită de A vândut Mindy Vincent ține cont de egalitatea de gen, așa că oferă acum și măști cu vaginuri și sâni. Rămâne doar să alegi imprimeul dorit și să stai la distanță. Dacă ti-a plăcut articolul urmărește SmartRadio pe Facebook Citește și.

  imprima penis