Se Joaca Cu Penisul Si Ii Si Linge Capul Pulii

Lingerea penisului

Manual de sex oral pt. Este considerat de unii ca fiind cea mai înaltă formă de exprimare a dragostei împărtăşite între două persoane. Acest material vine în scopul de a te ajuta să-ţi înlături prejudecăţile pe care poate le mai ai şi care vă  împiedică, pe tine şi partenerul tău, să vă exprimaţi dragostea în acest fel.

Fata linge un penis scurt

Înainte de orice, priveşte-i penisul, dar nu cu acea privire fugară sau examinatorie în grabă ori pe furiş. Fă-o îndelung ca astfel să-ţi convingi partenerul că îl va aştepta o favoare dacă iti va permite să-i faci lui, dar mai ales penisului său, tot ceea ce tu vrei.

lingerea penisului

Pune-l să stea întins pe spate în pat, într-o încăpere luminoasă. Ia-i penisul în mâna ta şi priveşte-l cu atenţie.

MARIREA PENISULUI (adevar sau.. nu?)

Foarte probabil că acesta nu va putea să-i rămână moale, dar oare nu este asta idolatrizarea propriei sale esenţe? Puţini barbaţi pot să rămână cu el în stare flească în astfel de împrejurări, mai ales când persoana care se uită la penisul său, îi dă de înţeles faptul că îl adoră. Lingerea penisului vei începe să-l atingi, penisul se va-ntări şi va ajunge într-o stare în care examinarea ta va avea o seminificaţie.

Penisul trebuie să fie tare ca să poţi să-i observi părţile sale importante — acele părţi sensibile la stimularea ta cu buzele şi limba. Primul lucru pe care îl vei remarca este dacă e sau nu circumscris.

Ea linge penisul lui toata ziua

Circumcizia nu este o practică universală: există avantaje şi dezavantaje pentru penis în ambele situaţii din punct de vedere al furnizării de mângâieri orale ce aduc partenerului tău forma cea mai înaltă de deliciu.

Priveşte apoi atent  chiar la axul penisului. Există porţiunea protuberantă dinspre vârf a lingerea penisului, având diametrul uşor mai mare decât axul propriu-zis, parte denumită în mod obişnuit capul penisului.

Perimetrul exterior al glandului este corona. Ea uneşte capul de ax. Aceasta e zona lingerea penisului mai sensibilă a penisului. Când îl vei lua în gură, tocmai spre această creastă îţi vei îndrepta cea mai mare atenţie. Urmăreşte această creastă împrejur, spre partea dedesupt a penisului. Vei observa un punct de joncţiune unde ambele capete ale actui cerc neregulat se împreunează.

Dacă partenreul tău este necircumscris, acesta este şi punctul în care este legat prepuţul. Această zonă minusculă este, de departe, cea mai sensibilă zonă din tot corpul, şi e posibil să-ţi aduci partenerul la orgasm doar lovind uşor cu vârful limbii direct acolo. Ocupă-te un timp de mângâierea glandului şi a zonelor din imediata lui învecinătate.

În continuarea glandului avem axul penisului. Axul nu are multe terminaţii nervoase şi, de aceea, nu-i produce bărbatului vreo stimulare deosebită prin mângâiere, fie manual, fie cu limba, cu excepţia glandului penisului însuşi. Există din păcate un număr foarte mare de partenere care cred lingerea penisului joaca repetată cu penisul în sus şi în jos de-a lungul axului, îl va face pe lingerea penisului să ejaculeze.

Dacă se întâmpla totuşi asta, este pentru că cerul gurii tale face ca glandul penisului să se simtă bine. În realitate insă, aceasta se numeşte felaţie! La baza axului se află testiculele, care sunt extrem de sensibile în durere şi, de obicei, nu sunt considerate zona erogenă propriu-zisă, lucru total neadevărat. Dar să ne întoarcem acum la miezul problemei.

Ofera multa dragoste cand ii linge penisul

Pe aici are loc ejacularea lichidului seminal. Mai sunt şi alte părţi ale corpului omenesc care răspund cu dorinţă la stimularea orală. Mulţi bărbaţi sunt deosebit de sensibili în zona sfârcurilor, mai ales când sunt stimulaţi cu vârful limbii. În concluzie, studiază cu mare atenţie penisul partenerului. Lingerea penisului foarte bine zonele cu sensibilitate specială şi fii gata să-ţi pui in valoare cunoştinţele despre trupul lui folosind limba şi buzele atunci când te apleci tandru asupra spre penisul său.

Manifestarea adoraţiei lingerea penisului lui poate exprima cel mai bine dragostea ce i-o porţi.

Поглядите-ка на эту фреску, - воскликнула она, обращаясь к остальным.

Lectia 2 A-ţi transforma gura într-un fel de vagin pe care îl închizi în jurul penisului unui bărbat, săltând capul în sus şi în lingerea penisului până când acesta ejaculează automat, nu înseamnă că ştii totul despre această tehnică.

Din contră, este nevoie de lingerea penisului si de profesionalism pentru a şti cum să-i produci acestuia gradul maxim de plăcere, tocmaii de aceea există această metodă care poate şi trebuie să-l înfierbânte.

Sexul oral se invata!

Să presupunem că ai avut ocazia de a-i studia într-un mod mai elaborat lingerea penisului şi că i-ai descoperit părţile sale cele mai sensibile. Pentru a-ţi da seama de reacţiile partenerului tău şi a obţine cele mai bune rezultate, încearcă asta: când penisul său în stare de erecţie se îndreaptă spre plafon, adună-i testiculele în cupa palmei, şi, delicat, folosind doar limba, linge uşor şi cu grijă de-a lungul întregii părţi inferioare a falusului în erecţie.

Îţi vei da astfel seama unde sunt porţiunile care, la atingerea cu limba, îi produc cea mai mare plăcere.

lingerea penisului

Dacă partenerul tău nu-i făcut din piatră, el îţi va lingerea penisului să înţelegi fără echivoc care sunt acele zone în care se simte plăcerea maximă. Pe măsură ce le descoperi, concentrează-te uşor asupra lor. La majoritatea bărbaţilor, zona de maximă sensibilitate este punctul unde inelul sau corona capului penisului se leagă de prepuţ, sau unde a fost legat înainte de circumcizie.

Continuând să lingi şi să loveşti uşor cu limba în această zonă vei declanşa un adevărat gheizer.

Actrita Top Model Linge Capul Penisului Foarte Bine

Lingerea penisului nu eşti lingerea penisului de pricepută şi vrei să-l satisfaci rapid, îţi recomandsă-l faci să ejaculeze acum, ca să te familiarizezi de prima dată cu natura şi plăcerea orgasmului său. Când e pe cale să ejaculeze, vei observa nişte schimbări la penisul lui.

Aceste semne vor fi aceleaşi de penis leu de mare dată când ajunge la orgasm, aşa că de acum te vei putea pregăti cum trebuie pentru ceea ce îţi poate oferi el. Capul penisului va deveni ceva mai mare decât în starea de erecţie normală.

Îşi va împinge şoldurile înainte, ca şi cum ar vrea să-şi arunce tot corpul odată cu lichidul seminal. De asemenea, la majoritatea bărbaţilor, imediat inainte de lingerea penisului, intre cele doua buze  mici si dragalase din varful penisului va aparea una sau doua picaturi de fluid limpede.

Linge capul penisului foarte placut si dragut

In ce pozitie ar trebui sa te afli atunci cand practici sexul oral? Intre picioarele lui, deasupra lui, sau in pozitia 69? Datorita structurii penisului, ca si prin structura gurii, buzelor, limbii si dintilor tai poti furniza senzatia maxima, atat lui, cat si tie, daca te lingerea penisului in genunchi intre picioarele sale si te apropii de penis din partea de jos, mai degraba decat din lingerea penisului sau de sus. Nu-ti vine sa crezi?

Incearca diversele pozitii si vezi care merge cel mai bine pentru cuplu. Lectia 3 Ia-i penisul in gura dar nu strange buzele in jurul axului. Incepe sa faci cu capul o miscare circulara. Penisul va aluneca in diferite locuri in gura pe masura ce continui miscarea de rotatie. Ai grija ce faci cu dintii in aceasta faza. E suficient sa stai in genunchi, pozitie eficienta si cand partenerul sta pe spate iar tu ai capul direct deasupra penisului.

Николь поглядела на своего лысеющего сына. "Я напрасно тревожилась за. Ты прекрасно обойдешься и без меня". - Ну что ж, спасибо, Бенджи, - сказала. - Превосходная идея.

Rotirea trebuie executata in ambele sensuri, incet lingerea penisului calculat. Se pare ca multi barbati prefera cel mai lingerea penisului aceasta metoda iar daca tehnica e executata corect, vor putea exista ore intregi de placere absoluta.

Sexul oral se invata! In 17 pasi simpli

Lectia 4 Cu partenerul stand in lingerea penisului si tu in genunchi in fata lui, ridica-i penisul pentru a-i descoperi testiculele si pune limba sub ele. Apoi, dupa ce ai lasat testiculele sa se odihneasca pe limba ta umeda, linge in sus chiar spre varful penisului. In aceasta tehnica este voie sa te folosesti de maini. Cel mai bine este sa folosesti acest de mai multe ori la rand — ca si cum ai suge o bomboana pe bat sau inghetata dintr-un cornet.

lingerea penisului

Iar linsul pentru a face erecția mai mare pe bat este tocmai acea tehnica la care putini barbati pot rezista un timp mai indelungat fara sa ejaculeze.