Categorii populare

Pasiunea penisului, Premiera medicala, reconstructie de penis - Clinica Zetta

pasiunea penisului

Premiera medicala, reconstructie de penis Posted on by admin-zetta Premiera medicala nationala: Echipa chirurgicala a clinicii Zetta a realizat prima reconstructie complexa de penis cu tesut propriu recoltat de pe antebrat, proteza siliconica maleabila si grasime proprie Echipa de chirurgi a centrului de excelenta in chirurgie plastica si reconstructiva Zetta, condusa de Dr. Dragos Zamfirescu, a realizat prima reconstructie complexa de penis din Romania, cu tesut propriu de pe antebrat, proteza siliconica maleabila pasiunea penisului grasime proprie, unui barbat in varsta de 33 de ani, caruia i-a fost amputat in cvasitotalitate organul genital.

Interventia a fost realizata in doua etape, la un interval de 6 luni de zile, si a fost finalizata cu succes, pacientul recapatandu-si toate functiile esentiale ale organului — urinara, senzitiva, erectila si sexuala.

pasiunea penisului

Prima etapa a interventiei, si cea mai importanta, a fost efectuata in luna martie a acestui an si a constat in reconstructia microchirurgicala a pasiunea penisului genital al pacientului folosind tesuturi proprii, recoltate de la nivelul antebratului. Medicii au urmarit recapatarea formei, volumului si a sensibilitatii penisului, precum si a functionalitatii uretrei.

Ofertele pentru produsul

Operatia a durat in jur de 8 ore si a fost incheiata cu succes, pacientul recuperandu-se rapid, intr-un interval de trei saptamani. Intrucat tesuturile pasiunea penisului nu pot sa rivalizeze pasiunea penisului intreaga complexitate a structurilor naturale,  pentru a maximaliza rezultatul estetic si functional, in cursul zilei de 12 octombrie a fost realizata a doua interventie care a avut ca scop consolidarea acestor aspecte cu ajutorul implantarii a doua proteze siliconice maleabile si a injectarii unei cantitati de grasime proprie.

  • Penis pentru fete
  • Danny, aceste pantaloni de yoga stupide sunt într-adevăr frecare vârful de penisul meu.
  • Pompa erotica Preturi, Oferte, Pompe erotice Magazine, Pompe erotice ieftine
  • Pretty Love Pompe marire penis cu barometru - pasiune (Pompa erotica) - Preturi

Aceasta operatie a durat in jur de 3 ore. Intreg procesul de reconstructie a fost cu atat mai complex cu cat pacientul prezinta o situatie medicala cu riscuri semnificative.

pasiunea penisului

In plus, impacteaza semnificativ pacientul la nivel psihic, restaurandu-i integritatea corporala si stima de sine. Ne bucuram ca am reusit sa ajutam acest pacient. Este evident rezultatul muncii, experientei si pasiunii unei echipe exceptionale de medici chirurgi plasticieni, anestezisti si asistente, si a dotarilor  de ultima pasiunea penisului de care dispunem in clinica Zetta.

Pompe marire penis Automata | arhiva primariagircina.ro

Ambele operatii au decurs foarte bine, pacientul fiind in prezent constient si multumit. Urmeaza o perioada de recuperare de saptamani, dupa care pacientul va putea sa isi reia viata normala.

  • De ce fetele cu penis
  • Pompe marire penis cu barometru - pasiune ,44 RON Detalii de livrare la magazin spre magazin » pasiune.
  • de penisul meu - Traducere în engleză - exemple în română | Reverso Context
  • Studiu: S-a stabilit care este dimensiunea medie a penisului | Medlife

Dragos Zamfirescu. Echipa operatorie condusa de Dr. Dragos Zamfirescu a fost alcatuita din dr.

pasiunea penisului

Iulia Muraru, dr. Dragos Muraru, dr.

pasiunea penisului

Amit Beedasy, dr. Mihaela Dancaescu — medici specialisti de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, dr. Pasiunea penisului Irina — medic anestezist.

You are here

Coordonatorul echipei, dr. Dragos Zamfirescu detine o experienta de peste 20 ani in chirurgie plastica, pasiunea penisului ani in microchirurgie reconstructiva si 17 ani in chirurgie estetica, avand la activ peste 6. Aceasta este cea mai recenta premiera medicala nationala realizata de echipa pasiunea penisului chirurgi a clinicii ZETTA in ultimii 5 ani. Acestea includ replantari de picior, de falange digitale distale; autotransplant de testicul; reconstructia zambetului in urma paraliziei de nerv facial; reconstructie functionala de limba cu transfer liber; reconstructie mamara bilaterala cu tesut propriu, diferite procedee de reconstructie dupa paralizie de plex brahial, atat la copii, cat si la adulti.

Chirurgia genitala masculina se ocupa de remodelarea zonei, pentru a spori confortul, a imbunatati starea psihica si aspectul fizic ale pacientului.

Adauga un comentariu.