You are here

Penis deviat, Despre erectie, tratare erectie slaba

Do you have Curve or Bend in Penis? This can be Peyronie's Disease. See how to get treated!

Early bird Descriere Joom: Indiferent de informațiile furnizate de către vânzător, produsul nu are proprietăți profilactice, de diagnosticare, terapeutice, de reabilitare, nu este un supliment alimentar, nu este un medicament, nu poate fi utilizat în scopuri medicale și nu este un dispozitiv medical. Cu toate acestea în trecut pot fi destul de inconfortabil pana acum.

de ce nu erecția matinală

Aceste inele ultra soft de margele si elastic poate fi purtat cu confort marginile pentru penis deviat si partenerul tau, asigurându-vă plăcerea nu este compromisă. Cumpara restricţionează fluxul de sânge la nivelul penisului erectii dvs va fi mai greu şi dura penis deviat mult cu added advantage de penis deviat ejaculare ţinându-vă merge toata noaptea. Dacă său pentru probleme de erectie, ejaculare prematura sau doar pentru distractie aceste inele sunt pentru tine.

Note: Culoarea reala a elementului pot fi uşor diferite de imagini indicat pe site-ul cauzată de mai mulţi factori, cum ar fi luminozitatea monitorului şi strălucirea luminii. Vă rugăm să permiteţi uşoară deviere pentru datele.

nu a trezit nici o erecție

Garanție Îți vom rambursa banii dacă produsul nu va fi livrat în termen de 70 zile după efectuarea plății. Ai 2 săptămâni pentru a solicita rambursarea, până la 84 zile.

Se introduce o sonda de cauciuc sau material plastic in furou pentru orientare. Incizia cutanata circulara pe o raza de 3 cm in jurul orificiului preputial. Incizie cutanata mediana de la scrotum pana la incizia circulara.

Produsul nu corespunde descrierii? Contactează-ne în termen de 30 zile de la primirea acestuia!

măsurarea erecției

În cazul anulării, banii ți se vor întoarce în cont în termen de 14 zile. Produse similare.

fără erecție lungă