No results found - primariagircina.ro

Penis hermafrodit, Cauze, incidenta, factori de risc

Conținutul

  penis hermafrodit

  Ciudăţenii sexuale din lumea penis hermafrodit. Ce animal are un penis penis hermafrodit patru capete şi cât durează orgasmul la porci 0 Autor: Ionuţ Benea Masculul din specia căluţul de mare rămâne gravid şi naşte FOTO Interactivia Doar câteva animale din lume se împerechează faţă în faţă, aşa cum face omul.

  Vă prezentăm câteva ciudăţenii sexuale din lumea animalelor.

  penis hermafrodit

  Specialiştii susţin că porcii au un orgasm care se întinde pe 30 de minute. Viermele hermafrodit Dendrobaena rubida are atât organe sexuale şi feminine şi masculine şi dacă nu găseşte un partener se dedublează pentru a se împerechea cu el însuşi, scrie discovermagazin.

  penis hermafrodit

  După împerechere, masculul de şarpe panglică secretă din rinichi o substanţă pe care o aplica peste orificiul sexual al femelei, împiedicând imperecherea acesteia cu alţi masculi, scrie factroom. Alte animale care fac sex în acelaşi mod sunt hamsterii, castorii sau urangutanii Dacă femelele de macaci nu ţipă, masculul nu ajunge niciodată la orgasm.

  penis hermafrodit

  În cazul căluţului de mare, masculul este cel care rămâne însărcinat şi naşte puii. Potrivit cercetătorilor, plosnita nu are orificiu pentru copular şi, în penis hermafrodit împerecherii, masculul o perforeaza femela cu penisul şi injecteaza sperma în interior. Adauga Comentariu Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos Varianta 1.

  penis hermafrodit