10 exemple incredibile ale sexualitatii animalelor (Galerie foto)

Penisul caracatiței

încetarea bruscă a erecției penis leu de mare

Există un animal care se reproduce de la distanță? Autor Claudiu Petrișor În mod ciudat, în lumea animalelor se vorbește despre un exemplar care se poate reproduce de la distanță. Este acest lucru posibil?

Pentru ce este un inel de penis vibrator? penisul caracatiței

Masculul carcatiței argonaut este, probabil, cel mai interesant mascul de pe Terra. De ce?

ce faci cu penisul de ce este erecția mai rea

Acesta are capacitatea de penisul caracatiței se împerechea de la distanță. Chiar dacă masculii caracatiței argonaut sunt de cinci ori mai mici decât femelele aceștia compensează cu brio la capitolul împerechere.

are un penis mare în pat sub microscopul penisului

Masculii, posesori a 8 brațe, au în dotare un penis detașabil care se desprinde de corp. Penisul este capabil să găsească femela cu ajutorul feromonilor din apă, se ataşează de corpul ei şi depoziteză sperma.

hormoni și erecție care este dimensiunea medie a penisului cu o erecție

Cu alte cuvinte, atunci când o femelă se află în apropierea masculului, acesta din urmă nici nu se mai obosește s-o curteze. Pur și simplu își detașează organul sexual care începe reproducerea de la distanță.

Ritualuri violente de imperechere in regnul animal Galerie foto de Iarina Dumitrescu Luni, 11 Iunieora Este de notorietate faptul ca vaduvele negre isi mananca adesea partenerii in timpul reproducerii sau la scurt timp dupa, dar penisul caracatiței nu este singurul comportament agresiv legat de imperechere. Oddee a descoperit mai multe specii care au ritualuri violente atunci cand vine vorba de copulatie. Calmarii Masculul bioluminescent care apartine unei specii de calmari isi foloseste clestii ascutiti pentru a face cateva taieturi in partenera sa, inainte de a folosi un apendice asemanator cu un penis pentru a insera spermatozoizi in "buzunare".

Curiozități despre caracatițe: Creierul caracatițelor este compus din aprox. Două dintre acestea se ocupă de transportarea sângelui spre branhii, iar cealaltă inimă pompează sângele în întreg corpul; Conform specialiștilor, toate caractițele sunt veninoase, dar nu toate au o cantitate suficientă de venin penisul caracatiței să omoare un om; Corpul caracatitei își modifica cu mare usurință forma.

a primit un penis mai mare în timpul unei erecții, testiculele dispar

Astfel, dacă o caracatiță are loc pentru a-și introduce craniul printr-un loc, atunci își poate duce corpul în întregime; Cerneala produsă de caracatițte poate avea trei culori: roșie, neagră sau maro. Rolul acestei substanțe este de a dezorienta vizual prădătorul.

#010 Cat de mult conteaza dimensiunea penisului