Studiu: S-a stabilit care este dimensiunea medie a penisului

Penisul măsurat

erecție slabă din cauza rinichilor

Grant Stoddard Iar Kinsey și echipa lui au acceptat numerele pe care le-au penisul măsurat tinerii ca pe Biblie. În mod incredibil, în restul secolului XX, a continuat să fie acceptabil să le ceri unor tipi să-ți spună cât de mare au penisul ca metodă de colectare de date.

În aniiDurex a făcut un sondaj non-reprezentativ la care lungimea și circumferința au crescut la 16, respectiv la 13 centimetri. Îno firmă rivală cu Durex, Lifestyles, a angajat două asistente care au măsurat penisul măsurat erecte ale voluntari pentru un nou studiu.

ce să fac dacă iubitul meu are o erecție

A fost un progres, dar tot nu se poate spune că la studiu a participat o mostră reprezentativă pentru lungimea penisului dimensiuni normale populația. Mai mult, aceste informații n-au fost colectate într-un mediu clinic, ci într-un cort din spatele unui club de noapte din Cancun.

Cum îmi dau seama dacă penisul meu are o dimensiunea ideală?

În ciuda materialelor pornografice primite, 25 de procente dintre voluntari n-au reușit să aibă erecție, iar cei care au reușit probabil nu erau în cea mai bună formă după câtă bere și tequila consumaseră.

Rezultatele au fost, de data asta, de 14,90 centimetri ca lungime și 12,60 centimetri ca circumferință.

dezvoltarea erecției

ÎnDebby Herbenick penisul măsurat tot de la Institutul Kinsey — a decis că informațiile colectate de la respondenți ar putea fi mai precise dacă acestora li s-ar promite niște prezervative mai potrivite pentru mărimea lor. În caz că exagerează, respondentul va primi un prezervativ prea mare cu care n-are ce face. Mărimile găsite de Herbenick au fost și mai mici.

gel de erecție a penisului

A notat penisul măsurat lungime medie de 14,47 centimetri și o circumferință medie de 12,21 centimetri.

O altă descoperire interesantă a studiului a confirmat ceva ce mulți deținători de penis știau deja: chiar și atunci când sunt atașate de aceeași persoană, unele erecții sunt mai impresionante decât altele, iar asta are impact asupra măsurătorilor.

penisuri de credit