Limbă vibrează vibrator

Penisul vibrează

Conținutul

  Durex Intense Vibrations: - Ofera o modalitate fantastica de crestere a placerii si a penisul vibrează pentru ambii parteneri, in timpul actului sexual; - Foarte flexibil si simplu de utilizat; - Acest inel imbunatateste actul penisul vibrează si preludiul cu pana la 20 de minute de vibratii stimulatoare; - Poate fi utilizat cu sau fara prezervativ; - Include baterie.

  penisul din fața ta

  Durex Intense Vibrations este conceput special pentru ca partenerii sa transforme in realitate orgasmele amandurora. Prin pozitia pe care o are la baza penisului, inelul vibrator excita, incita si satisface timp de pana la 20 de minute, deoarece se freaca repetat de clitoris. Intense Vibrations poate fi folosit pe tot corpul - pentru placere sporita exploreaza mangaind sfarcurile sanilor sau in jurul varfului penisului.

  Dispozitivele sunt fabricate din materiale sigure pentru organism, cu 1 motor cu impulsuri pentru senzatii profunde si puternice.

  cum un bărbat a tăiat un penis

  Silentios ca o soapta pentru discretie penisul vibrează si placere neintrerupta. Este si impermeabil asa ca poate fi folosit in baie sau dus.

  gin shen și erecție

  Durex are peste 80 de ani experienta in fabricarea prezervativelor. Asa ca nu este o surpriza ca marca Durex este lider mondial  in materie de prezervative.

  cocoș mic erecție proastă

  Calitatea Durex Durex depaseste standardele internationale de calitate, oferindu-ti incredere. Am sporit cerintele pentru simbolul de calitate Durex pentru a fi siguri ca vom fi in continuare inaintea standardelor de reglementare.

  erecție slabă la temperatură

  Pentru amandoi Durex Intense Vibrations este un inel vibrator masculin care asigura placere si satisfactie ambilor parteneri in timpul actului sexual.

  Foarte elastic si usor de folosit, poate spori senzatiile cu vibratii stimulatoare timp de pana la 20 de minute.