Ultima ora din Yuppy pe 9AM

Penisuri interesante

Iată câteva lucruri pe care trebuie să le ştii în mod corect despre penis.

penisuri interesante

Descoperă-le acest articol dedicat penisului! Deşi majoritatea bărbaţilor sunt familiari cu penisul lor şi ce ştie acesta să facă, există mult mai multe lucruri interesante de aflat despre acest organ complex. Indiferent dacă îl iei sau nu în serios, penisul este vital pentru supravieţuire speciei şi merită să te gândeşti la rolul său data viitoare când vei fi luat prin surprindere de o erecţie.

penisuri interesante

Şi ca să realizezi exact cum funcţionează lucrurile, gândeşte-te la asta: nici cel mai premiat cu Oscar penisuri interesante nu poate mima o erecţie. Iată o listă cu alte câteva lucruri fascinante pe care probabil nu le ştiai despre el. Prima erecţie Penisurile sunt practic născute gata de acţiune.

penisuri interesante

Şi nu spunem asta ca pe o figură penisuri interesante stil, ci ca pe un fapt real: este destul de obişnuit ca băieţii să iasă din uter având penisuri interesante. Chiar înainte de momentul naşterii, ecografiile au identificat fetuşi cu erecţii complete. Conform unui studiu dinerecţiile fetale sunt mai comune în timpul penisuri interesante REM şi se pot produce de mai multe ori în fiecare oră. Nu se ştie de ce se întâmplă acest lucru, dar pare modul în care corpul nostru testează faptul că totul este în parametri fizici corespunzători Penisul tău e de două ori mai lung decât crezi Da, ştim acesta penisuri interesante visul oricărui bărbat, dar lucrurile chiar aşa stau în realitate.

penisuri interesante

Şi asta dintr-un motiv extrem de simplu: în jur de jumătate din lungimea totală a penisului se află în interiorul corpului. Cel mai probabil ţi-ai dori ca lucrurile să fi stat altfel, dar din punct de vedere anatomic şi evolutiv, aceasta este cea mai bună variantă.

Cum arată un penis frumos, conform ştiinţei

Poţi totuşi să foloseşti această informaţie ca replică de agăţat, data viitoare când ai ocazia. Recomandări Zece lucruri pe care nu le ştiai despre penis Faptul că mărimea penisului este direct proporţională cu cât porţi la pantofi e un mit Dacă eşti mândrul posesor al unor bocanci numărul 46, nu te grăbi să te îmbeţi cu apă rece.

penisuri interesante

Deşi, penisuri interesante ar fi mai potrivită pentru femei, pentru că tu ştii exact ce găzduieşti în pantaloni. Conform unui studiu publicat de BJU International, nu există nicio corelaţie între lungimea penisului şi numărul pe care îl porţi la pantofi.

Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău

Deşi un studiu publicat în susţine că există o legătură între lungimea penisului, înălţime şi lungimea piciorului, argumentele sunt unele mult prea nesemnificative din punct de vedere ştiinţific, susţin chiar autorii acestuia.

De asemenea, International Journal of Impotence Research a publicat un studiu iranian care urmăreşte şi alte corelaţii şi care concluzionează că dimensiunile penisului au penisuri interesante cu vârsta, înălţimea şi lungimea degetului arătător, dar nu cu lungimea piciorului.

Îţi poţi fractura penisul Cu siguranţă o să ţi se pară o exagerare, deoarece ştii prea bine că nu ai nici un os în penis, deci ce ar fi de fracturat? Cu toate acestea, fracturile de penis nu doar că sunt posibile, dar nu sunt nici atât de neobişnuite pe cât ai fi tentat să crezi.

 • Totul despre penis — 8 lucruri pe care orice bărbat ar trebui să le știe
 • De ce penisul crește odată cu erecția
 • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
 • Cum arată un penis frumos, conform ştiinţei
 • Cum să eliminați sensibilitatea penisului
 • Tipuri de penis dimensiuni
 • Din ce motive dimineața nu există erecție

Spre exemplu, dacă ai ghinionul să cazi din pat dimineaţa, când ai o erecţie, şansele de fractură peniană sunt extrem de ridicate. De asemenea, există acest risc şi penisuri interesante cazul unei partide violente de sex.

 • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău © Majoritate bărbaților sunt familiari cu penisul lor și cu fizionomia acestuia, însă s-ar putea să fie câteva lucruri pe care nu le știi despre acest organ.
 • Din ceea ce erecția a slăbit
 • Dimensiunea medie a unui penis si alte lucruri interesante • Educație Sexuală
 • Ghidul tipurilor de penis și ouăle roșii | primariagircina.ro
 • Soția ia penisul de la soț
 • Cum să ascunzi penisul
 • Bruce Willis penis

Fractura de penis este, de fapt, ruperea stratului fibros care acoperă corpul cavernos, ţesutul care devine erect. Foto: rf.

TESTUL PENISULUI - Crezi Ca Poti SaTreci Acest Test?