13 tipuri de penis pe care femeile le adoră sau le consideră amuzante

Penisuri subțiri

Conținutul

  penisuri subțiri

  Lungimea sau grosimea penisului: ce contează mai mult? Care este lungimea medie Conform unor studii recente, în lume dimensiunea medie a unui penis penisuri subțiri variază între 12 şi 16 cm şi cm în stare flască.

  penisuri subțiri

  Nu doar lungimea este însă importantă. Grosimea penisului contează mai mult, scrie Sexgen.

  penisuri subțiri

  De multe ori, un bărbat care are un penis scurt şi gros va considera că este slab dotat, dar în realitate are exact ce penisuri subțiri trebuie. Tot studiile au mai indicat că dimensiunea medie a circumferinţei pensiului, în stare erectilă, este de aproximativ 12 cm.

  Un detaliu extrem penisuri subțiri important: o dimensiune foarte mică a penisului în stare flască nu înseamnă neapărat şi o dimensiune mică în stare de penisuri subțiri. Diferenţele pot fi surprinzătoare. Şi un alt lucru pe care bărbaţii trebuie să îl ştie: lungimea medie a unui vagin este de 12 cm, prin urmare un penis mai lung de 12 cm nu va fi prea folositor.

  Grant Stoddard Am avut un alt partener care avea degetele ca niște cârnați, lucru care ar indica un penis mare.

  Lungimea sau grosimea penisului: ce contează mai mult pentru femei? Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Texas arată că majoritatea femeilor care au luat parte la chestionar 45 din 50 apreciază mai mult grosimea penisului decât lungimea.

  penisuri subțiri

  Oricum, vaginul femeii este elastic şi se poate adapta pentru aproape orice dimensiune a penisului. Adică dacă o femeie şi-a început viaţa sexuală cu un partener foarte dotat, cu un penis mare, de 18 centrimetri şi ceva, atunci penisuri subțiri nu are cum să fie satisfăcută de un alt partener ce are penisul de 12 centrimetri. Procesele cognitive sunt răspunzătoare de aceste aşteptări.

  penisuri subțiri

  Ţine de o obişnuinţă, nu de o regulă generală la femei. Dacă v-a plăcut acest articol, alăturaţi-vă, cu un Like, comunităţii de cititori de pe  pagina noastră de Facebook.

  penisuri subțiri

  Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: citeste totul despre:.