Circumcizie

Electroforeza penisului

Conținutul

  cum să preveniți erecția timpurie

  Simptomele bolii Peyronie Simptomele caracteristice pentru boala Peyronie se manifestă în felul următor: în timpul erecţiei apare durere în penis; curbură a penisului în partea scrotului, abdomenului sau lateral ; formaţiuni sub pielea penisului; scăderea funcţională al penisului. Boala este marcată electroforeza penisului schimbare de electroforeza penisului de exacerbare şi remisie reducerea simptomelor. Dacă aţi depistat simptome similare, consultaţi imediat un medic.

  erecție și vitamine

  Este mai uşor să previi boala, decât să electroforeza penisului cu consecinţele acestuia. Diagnosticare Medicul-androlog se ocupă cu diagnosticul bolii.

  stropind de la un penis mare

  Pentru a determina modul de tratament a bolii Electroforeza penisului, medicul va efectua colectarea anamnezei şi studierea acestuia, după care va indica: examinarea penisului în timpul erecţiei artificiale; ecografie a vaselor de sînge ale penisului; imagistica rezonanţă magnetică a penisului; cavernozografie radiografie a penisului.

  Tratamentul necesar pentru boala Peyronie include: intervenţie chirurgicală îndepărtarea plăcii, corectarea penisului ; proteză, implant; preparatele care conţin vitamina E; medicamente care reduc formarea de colagen, fibroblaste; imunomodulatori; fizioterapie litotripsie extracorporeală, electroforeză, terapie cu lazer şi magnet. Pericol Dacă nu determinaţi modul de tratament a bolii Peyronie în timp util, acest lucru poate duce la complicaţii: depresie.

  dimensiunea penisului în actul sexual