Cum să-ţi creşti prepuţul la loc

Penis insensibil

Conținutul

  penis insensibil

  Posts: 5 Înscris: Am 25 de ani, mi-am inceput viata sexuala penis insensibil 16 ani, in momentul de fata sunt intr-o relatie stabila de ceva ani si cam de 1 an si jumatate am o problema, sau cel putin asa consider eu. Actul meu sexual dureaza foarte putin.

  Cel putin de 3 luni incoace nu rezist mai mult de 3 minute, un lucru care penis insensibil enerveaza la culme. Acum 2 ani pe vremea asta primul numar dura minim 10 minute, ceea ce eu zic ca penisul nu pare mare bine doar nu fac maraton.

  penis insensibil

  De o vreme dureaza minute. Sunt circumscris, igiena normala impecabila dus in fiecare zi.

  penis insensibil

  Relatia noastra sexuala consta in orice, inclusiv sex oral de ambele parti. Pur si simplu ma excit prea tare, cel putin asa simt, ca dupa minute ejaculez, nu de alta dar nici macar nu ma pot bucura eu ca barbat.

  Tweet Snap Dacă ai fost născut oriunde în afara Americii, dacă nu vii dintr-o familie de evrei sau de musulmani, probabil că ai un prepuț. În afara faptului că nu știi la ce folosește, probabil că ești destul de fericit că ai unul și nu ești deloc gelos pe contemporanii tăi evrei, islamici sau americani.

  Simt si dupa 1 min ca daca ating capul penisului imi vine sa ejaculez. Nu inteleg de ce am sensibilitatea asta. Mentionez ca nu este vorba de penis insensibil o infectie, niciodata nu am avut multumeec lui Dumnezeu. Avem contacte sexuale regulate pe saptamana.

  penis insensibil

  Nu inteleg ce am de la o vreme incoace. Poate ma puteti ajuta. Sa merg la un urolog specialist in sexologie?

  penis insensibil

  Am incercat si cu prezervative care maresc timpul, cele care contin lidocaina, dar cu alea sa zic ca dureaza 1 min in plus. Tin sa mentionez ca erectie am, ceea ce ma nelinisteste este sensibilitatea capului penisului atunci cand penetreaza.

  Insensibilitatea penisului sau sindromul 'Death Grip' Sindromul Death Grip sau SDG apare în momentul în care un bărbat se masturbează în mod regulat fără lubrifiere penis insensibil strângându-şi prea tare organul genital. Drept consecinţă, va suferi o pierdere a sensibilităţii penisului şi, cu timpul, va avea nevoie de din ce în ce mai multă stimulare pentru a atinge orgasmul. Acest lucru se poate traduce şi prin incapacitatea ajungerii la orgasm în timpul raporturilor sexuale. Această problemă, în plus faţă de stresul sau grijile psihologice inerente, poate provoca o disfuncţie sexuală. Această problemă trebuie identificată din timp pentru a nu pierde total sensibilitatea penisului.

  Astept pareri si sugestii. Edited by Mihaicojan21, 24 February -

  penis insensibil